اتاق مدیریت

داشتن یک اتاق مدیریت لاکچری برای مدیران ارشد در هر سازمان بسیار حائز اهمیت است. داشتن چنین اتاقی به آنها این امکان را می‌دهد تا با آسودگی و آرامش خاطر بر روی وظایف خود متمرکز شوند و تصمیمات و برنامه ریزی های مهمی را برای رشد و توسعه سازمان تدوین نمایند. یک اتاق مدیریت شیک باید فضایی کارآمد و سازگار با شخصیت مدیر داشته باشد و لازم است طوری طراحی شود که جایگاه و اعتبار او را در ارتباط با همکاران و مشتریان، به وضوح نشان دهد.  


با ترکیب مناسبی از رنگ‌ها در کفپوش، دیوار و متریال، نورپردازی زیبا، انتخاب دقیق مبلمان اداری شیک و با استفاده از اکسسوری اداری و تجهیزات لوکس، می توان یک اتاق مدیریت لاکچری ایجاد کرد. علاوه بر لذت کار کردن در یک محیط مجلل و لاکچری، داشتن اتاق مدیریت شیک به مدیران این امکان را میدهد تا اعتبار و توانایی شان را به بهترین و زیباترین شکل به مشتریان خود القاء کنند.

داشتن یک اتاق مدیریت لوکس با طراحی زیبا و کلاسیک به همراه مبلمان اداری کلاسیک خاص و زیبا، محیطی الهام بخش را برای مدیران ایجاد می‌کند و نشان از ذوق و سلیقه برجسته آنها خواهد بود که در یک فضای کاری منحصر به فرد فعالیت می کنند.

اجزای تشکیل دهنده اتاق مدیریت لوکس:

مبلمان اداری در یک اتاق مدیریت لاکچری از اجزای مختلفی تشکیل شده است که وجود تمامی آنها در کنار هم است که زیبایی و شکوه را خلق می کند. به طور معمول در یک اتاق مدیریت، المان های زیر وجود دارد:

  • میز و صندلی مدیریت
  • یک دست نیم ست اداری ، میز جلو مبلی و در صورت نیاز میزهای عسلی کوچک برای نشستن راحت میهمان ها و پذیرایی از آنها
  • میز کنفرانس برای برگزاری جلسه های رسمی تر که به سایز میز و فضای اتاق می تواند در اتاق مدیریت یا در فضایی جداگانه قرار بگیرد
  • کتابخانه یا کردنزا برای قرار دادن کتابها، اسناد و وسایل تزئینی
  • جالباسی، جا کتی و یا کمدهایی برای قرار گرفتن لباس یا وسایل مدیر و میهمان ها
  • اکسسوری های اداری شیک و لاکچری 
  • تعدادی گل و گیاه های بزرگ یا نسبتاً بزرگ برای افزایش طراوت به محیط
  • کفپوش متناسب با سبک و رنگ دکوراسیون از جنس چوب، سنگ، موکت، فرش و ...
  • انجام نورپردازی خاص و چشمگیر
  • و...

نکات لازم برای داشتن اتاق مدیریت خاص و لاکچری

انتخاب سبک مناسب:

انتخاب سبک دکوراسیون مناسب برای یک اتاق مدیریت لوکس مستلزم در نظر گرفتن ساختار کلی کسب و کارتان و همچنین رده سنی همکاران، مراجعه کنندگان و عمده مشتریان تان است زیرا این عوامل بیش از آنچه که تصور می کنید در تعیین سبک دکوراسیون تاثیر گذار هستند.

تصور کنید که قرار است اتاق مدیریت یک شرکت مرتبط با تولیدات تکنولوژی را تجهیز کنیم که عمده افراد آن جوان و مخاطب های آن نیز به نسبت جوان و آشنا با تکنولوژی هستند. احتمالا انتخاب ما برای هماهنگی رنگ، چیدمان، نوع متریال و اکسسوری ها نسبت به زمانی که شما دفتر وکالت و یا برج سازی و فعالیت های معدنی و یا پروژه های مهندسی بزرگ دارید، کاملاً متفاوت خواهد بود.

هماهنگی در دکوراسیون:

بدیهی است در طراحی یک اتاق مدیریت لاکچری، همیشه طیف گسترده ای از انتخاب ها پیش رویمان قرار دارد که هر کدام کارایی و زیبایی های خاص خود را دارند. همواره انواع مبلمان اداری، میز مدیریت، میز کنفرانس، کتابخانه، کردنزا در جنس ها و رنگ های متنوع در دسترس هستند که نکته اصلی در انتخاب آنها، توجه به هماهنگی این موارد با یکدیگر است. انتخاب هوشمندانه ترکیب ها و مراقبت از هماهنگ ماندن آنها، هنر طراحی یک اتاق مدیریت شیک و لاکچری است. 

اتاق مدیریت لاکچری و اتاق مدیریت شیک

نمونه ای از هماهنگی و پراکندگی زیبای رنگ ها در اتاق مدیریت لاکچری

پیروی از یک تم رنگی خاص:

استفاده از نورپردازی، گیاهان تزئینی، کفپوش و اکسسوری ها می توانند ترکیبات مناسب و خوبی برای تکمیل طراحی اتاق مدیریت لوکس باشند. اما بسیار مهم است که در انتخاب مبلمان اداری و تمامی این عوامل از یک تم رنگی مشخص و خاص پیروی کنید.

مثلاً اگر قرار است توجه مخاطب روی طراحی منبت مبلمان یا کتیبه خاصی متمرکز شود، کم کردن سایر المان های محیطی و ساده کردن رنگ ها می تواند شگرد مناسبی باشد تا توجه بیشتر به آن قسمت منعطف شود. به طراحی اجرا شده در اتاق کنفرانس دفتر پتروشیمی توجه کنید که چطور هماهنگی طرح کتیبه ها را در ساختاری ساده از رنگ و بافت نمایان کرده است.

نورپردازی مناسب:

اینکه شما به چه میزان به نور طبیعی دسترسی دارید  روی انتخاب رنگ و میزان شدت نور پردازی اتاق مدیریت تاثیر زیادی خواهد داشت. به عنوان مثال زمانی نور خورشید کمتری در اتاق وجود دارد، به کارگیری رنگ های تیره با نورپردازی قوی تر و گرم می تواند گزینه مناسبی باشد. در این صورت شانس بیشتری برای دیده شدن رنگ و بافت مبلمان وجود خواهد داشت. (مانند آنچه در طراحی دفتر مهندسان معدن سعادت آباد اجرا شده است)

پیشنهاد می شود همواره از تنوع نورها استفاده کنید که بتوانید چندین مدل مختلف نور در یک اتاق مدیریت شیک داشته باشید. بدین معنا که در چندین قسمت از نورهای متمرکز و مخفی استفاده کنید و در جاهایی دیگر از نورهای پخش و پراکنده و همچنین از نورهایی با رنگ های متنوع. به این صورت همواره طیف گسترده ای انتخاب نور پیش رو خواهید داشت. بطور معمول طراحان موفق، سناریوهایی را در نظر می گیرند و برای هر حالت یک نورپردازی به خصوص ایجاد می کنند. به عنوان مثال نور پردازی یک جلسه رسمی سناریویی متفاوت از نورپردازی یک جلسه خودمانی دارد و نور پردازی برای فضایی که ساعات معمول کاری است، شکل دیگری دارد.

هماهنگی با سلایق فردی:

این نکته را در نظر داشته باشید که در نهایت طرح اجرا شده قرار است با سلیقه مدیران همخوان باشد. بسیاری از افراد از طرح های پر زرق و برق و درخشان خوششان می آید و بسیاری دیگر از طرح های مات و کمتر درخشان. برخی طرح های شلوغ و پر از جزئیات را ترجیح می دهند و برخی دیگر طرح های مینیمال و ساده را انتخاب می کنند. نکته مهم ایجاد هماهنگی کلی و همخانی بین المان های اتاق و سلیقه کاربران آن است.

انتخاب کیفیت برتر:

قرار است مبلمان خریداری شده شما برای سالیان سال در اتاق مدیریت جلوه داشته باشند و مهم است که توجه کنید کیفیت رنگ، متریال و اکسسوری های به کار رفته در آنها از بهترین کیفیت باشد. به تجربه سالیان دریافت کرده ایم که خریداران قبلی ایپکا حتی بعد از گذشت 10 سال از خرید محصولات ایپکا، به راحتی و بدون مشکل از آنها استفاده می کنند و همچنان برایشان کارایی و خوشایندی کافی را دارد.

بهره مندی از انرژی گیاهان طبیعی:

استفاده مناسب و کافی از گیاهان را فراموش نکنید. گیاهان حس طراوت و زندگی می بخشند، استفاده از گیاهانی که مراقبت از آنها برای شما مشکل نباشد و با در نظر گرفتن دسترسی به نور شانس ماندگاری بالایی داشته باشند می تواند جلوه ای متفاوت به اتاق مدیریت ببخشد. هرگز از گلهای مصنوعی برای دکوراسیون اتاق یک مدیر استفاده نکنید زیرا می تواند به بی توجهی و کم توانی مدیر در محافظت از یک پدیده و یک سیستم تعبیر شود. 

اکسسوری اتاق مدیریت لاکچری و اتاق مدیریت شیک

نمونه ای زیبا و شیک از یک جاکُتی کلاسیک

توجه به فضای خالی اتاق:

مراقب باشید نسبت فضای خالی اتاق با فضای استفاده شده به درستی رعایت شود. شلوغی بیش از حد اتاق می تواند به طراحی شما آسیب جدی بزند. بطور کلی در یک طراحی نیاز است که حداقل 40 درصد اتاق فضای خالی باشد. در این صورت هر یک از المان های به کار رفته در طراحی اتاق مدیریت، می توانند به خوبی و به وضوح دیده شوند. همچنین پراکندگی المان ها و نحوه استفاده از رنگ و متریال باید در سراسر اتاق مدیریت به خوبی پخش شده باشد و در یک سمت خاص متمرکز نشود.

اگر شرایط ایجاب می کند که فضای خالی بیشتری داشته باشید، استفاده از کاغذدیواری یا دیوارکوب های طرح دار و شلوغ تر در آن سمت از اتاق می تواند تاثیر زیادی روی هماهنگی و توازن فضا داشته باشد. برعکس اگر المان های زیاد و متعددی در فضای اتاق وجود دارد، ساده بودن دیوارها و رنگ روشن می تواند به تعادل کمک کند.


سخن آخر:

چه طرفدار طراحی اتاق مدیریت به سبک کلاسیک باشید و چه خواهان ایجاد یک اتاق مدیریت سلطنتی و لاکچری در دفتر کارتان باشید، گروه تخصصی ایپکا افتخار دارد تجربه‌ای منحصر به فرد از اتاق مدیریت را به شما ارائه دهد تا بتوانید در یک محیط شگفت‌انگیز، قدرت و اعتماد به نفس خود را به رخ بکشید.

به طور کلی وقتی راجع به طراحی یک اتاق مدیریت صحبت می کنیم هماهنگی المان های مختلف از جمله مبلمان، نور، رنگ و اکسسوری های استفاده شده در آن و چیدمان کلی اتاق بسیار اهمیت پیدا می کند. اینکه قرار است در نگاه اول توجه مخاطب به چه قسمتی از اتاق جلب شود، اینکه قرار است هماهنگی رنگ و متریال یادآور چه فضایی باشد، مواردی هستند که فکر کردن راجع به آنها بسیار مفید خواهد بود. مثال های متعددی از این موارد را می توانید در قسمت پروژه های وب سایت ایپکا مشاهده کنید.